Skip to main content

DC De Blakt Venray: duurzame BREAAM locatie met smart lighting en energiemanagement

BREEAM gecertificeerd duurzaam en smart gebouw
  • Venray
  • Smart control, Smart energy, Smart gateway
  • Smart logistics
Een blik op de geavanceerde control room van DC De Blakt in Venray, uitgerust met de nieuwste Smart Control technologieën die zorgen voor duurzaam energiebeheer en optimaal comfort.
36.000 m2
Logistieke ruimte
1.800 m2
Kantoor ruimte
Breeam
Certificering

Over het project

De uitdaging

Voor DC De Blakt in Venray was het essentieel om een uiterst duurzaam distributiecentrum te ontwikkelen dat voldoet aan de strenge BREEAM-certificeringseisen. Het project moest slimme oplossingen integreren voor energiebeheer, lichtcontrole, en zonwering, alles met het oog op maximale efficiëntie en comfort.

Energie management

Energy monitoring werd vanaf het ontwerp tot de implementatie nauwkeurig uitgevoerd. Via een geavanceerd dashboard hebben gebruikers real-time inzicht in alle energiestromen, wat hen in staat stelt om het energieverbruik effectief te beheren en te optimaliseren.

Smart Controls

De complete verlichtingsinstallatie in de kantoorruimtes, logistieke ruimtes en buiten is uitgerust met slimme verlichtingssystemen voor duurzaamheid en comfort. De integratie van de zonwering in dit systeem verhoogt de energie-efficiëntie en het gebruikersgemak. De gehele installatie kan worden bediend via een centraal paneel of individueel via slimme tasters in elke ruimte.

Smart Gateway

De Smart Gateway zorgt voor een veilige, externe bediening en management van het systeem, waardoor de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. Dit remote beheer is cruciaal voor het onderhouden van de prestaties en duurzaamheid van het complex op de lange termijn.
  • Een blik op de geavanceerde control room van DC De Blakt in Venray, uitgerust met de nieuwste Smart Control technologieën die zorgen voor duurzaam energiebeheer en optimaal comfort. Een blik op de geavanceerde control room van DC De Blakt in Venray, uitgerust met de nieuwste Smart Control technologieën die zorgen voor duurzaam energiebeheer en optimaal comfort.