Skip to main content

Change the way buildings
collect data.

Ysmart® is partner van Disruptive Technologies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van kleine, draadloze sensoren voor IoT-toepassingen. Met deze samenwerking gaan we meer data verzamelen en inzicht krijgen in onze werkomgeving om continue te verbeteren en verspilling te voorkomen.


Disruptive Technologies is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kleine, draadloze sensoren voor Internet of Things (IoT) toepassingen. Ze bieden een breed scala aan sensoren voor verschillende doeleinden, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, lichtintensiteit, beweging, geluid, druk, etc. De sensoren zijn speciaal ontworpen om lange batterijduur te hebben en zijn gemakkelijk te installeren en te integreren met IoT-platforms.

De sensoren van Disruptive Technologies zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen, zoals het monitoren van gebouwen, fabrieken, landbouw, transport, gezondheidszorg en nog veel meer…

De super slimme & kleine sensoren

Data is de sleutel tot succes!

Het dashboard

Een handig overzicht waarmee Ysmart alle sensorgegevens visualiseert. Je krijgt direct inzicht door gegevens van meerdere sensoren te vergelijken.

Waarschuwingen en meldingen

Krijg direct e-mailmeldingen op basis van sensorgegevens, bijvoorbeeld:

  • De deur staat al meer dan 1 uur open
  • De luchtvochtigheid is gedurende 30 minuten onder de 20% RH geweest
    • De temperatuur is boven de 40°C