Skip to main content

Malmberg: hybride werken en innovatief ruimtegebruik met de slimme werkplek management oplossing

Toekomstbestendige hybride werkomgeving op minder vierkante meters.
  • ‘s-Hertogenbosch
  • Smart workplace
  • Smart office
Ontdek de geavanceerde digitale werkomgeving bij Malmberg: De workplace app en gezonde luchtkwaliteit monitoring zorgen samen voor een efficiënt en veilig hybride kantoor
4000 m2
omvang
600
Medewerkers

Over het project

De uitdaging

Na de coronapandemie heeft Malmberg een strategische beslissing genomen om het nieuwe werken te introduceren, waarbij medewerkers minder dagen op kantoor zijn. Dit vereiste een slimme aanpassing van het kantoor om te voldoen aan de veranderde behoeften van de werknemers en het verkleinde kantooroppervlak effectief te benutten.

Het boeken van je werkplek via de workplacemanagement APP

Om deze transitie te ondersteunen, heeft Malmberg de workplace management app van Ysmart geïmplementeerd. Deze app stelt medewerkers in staat om op elk gewenst moment essentiële informatie over de werkomgeving van Malmberg te vinden, beschikbare werkplekken en vergaderruimtes in te zien en direct te reserveren. Dit bevordert een flexibele en efficiënte benutting van de kantoorruimte.

Monitoren van luchtkwaliteit

Een gezonde werkomgeving is essentieel voor productiviteit en welzijn. Ysmart heeft luchtkwaliteitssensoren geïnstalleerd op alle etages en in diverse ruimtes om temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveaus te monitoren. Deze gegevens helpen bij het handhaven van een veilige en gezonde werkomgeving, wat vooral belangrijk is in een hybride werkmodel.

Boekingsysteem voor ruimtes

Voor een gestroomlijnde ervaring zijn er displays met Outlook-integratie bij de vergaderruimtes geplaatst. Deze displays bieden realtime inzicht in de bezetting van de ruimtes en maken het gemakkelijk voor medewerkers om ruimtes te reserveren, wat bijdraagt aan een efficiënt gebruik van het kantoor.
  • Ontdek de geavanceerde digitale werkomgeving bij Malmberg: De workplace app en gezonde luchtkwaliteit monitoring zorgen samen voor een efficiënt en veilig hybride kantoor Ontdek de geavanceerde digitale werkomgeving bij Malmberg: De workplace app en gezonde luchtkwaliteit monitoring zorgen samen voor een efficiënt en veilig hybride kantoor
    • “Doordat alles gedigitaliseerd is, hebben zowel onze beheerders als Ysmart real-time inzage in alle gegevens. Zodra een van hen iets signaleert, gaan we samen in gesprek om een oplossing te zoeken. Dat is tevens een van de belangrijkste redenen dat we voor Ysmart gekozen hebben als partner. Het draait niet alleen om het leveren van goede software en apparatuur, maar ook om partnerschap.”
      Martijn Standaart, commercieel directeur bij Malmberg