Skip to main content

Kantoor Sanoma/
Malmberg

Toekomstbestendige hybride werkomgeving op minder vierkante meters.

  • ‘s-Hertogenbosch

  • Smart workplace

Smart workplace - sanoma
4000 m2
omvang
600
Medewerkers
Oktober 2022
Gerealiseerd

Toekomstbestendige hybride werkomgeving op minder vierkante meters

De uitdaging

Na de coronatijd is bij Malmberg besloten om het nieuwe werken te introduceren. Dat betekent dat medewerkers minder dagen op kantoor werken. Het kantoor is verkleind en aangepast op dit nieuwe beleid.  Hiervoor is de digitale werkplekmanagement oplossing van Ysmart ingezet.

Workplace app

We hebben de workplace management app geïmplementeerd. Hiermee hebben alle medewerkers op ieder gewenst moment informatie vinden over de Malmberg werkomgeving, inzicht op beschikbare werkplekken en vergaderruimtes en de mogelijkheid om deze te reserveren.

Gezonde luchtkwaliteit

Op alle etages en verschillende ruimtes hebben we luchtkwaliteit sensoren aangebracht om de luchtkwaliteit te bewaken.  De data vanuit de luchtkwaliteit sensoren geven direct inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 waardes. Hiermee kan een veilige en gezonde werkomgeving worden gegarandeerd.

Boeken van ruimtes

Door displays met outlook integratie bij de vergaderruimtes heeft iedereen direct inzicht in de bezetting en kan op het display gemakkelijk reserveren. 

  • Smart workplace - sanoma Smart workplace - sanoma
  • Smart workplace - sanoma Smart workplace - sanoma
  • Smart workplace - sanoma Smart workplace - sanoma
    • “Doordat alles gedigitaliseerd is, hebben zowel onze beheerders als Ysmart real-time inzage in alle gegevens. Zodra een van hen iets signaleert, gaan we samen in gesprek om een oplossing te zoeken. Dat is tevens een van de belangrijkste redenen dat we voor Ysmart gekozen hebben als partner. Het draait niet alleen om het leveren van goede software en apparatuur, maar ook om partnerschap.”

      Martijn Standaart, commercieel directeur bij Malmberg