Skip to main content
Over ons

Team ✨ work makes
the dream 💭 work

Ontmoet de eindbazen

Founders
/ William Haverhals
/ Frans Konings
/ Izaäk den Dekker

William Haverhals
Frans Konings
Izaäk den Dekker

Even over William

William heeft de bijzondere eigenschap details te zien waar anderen overheen kijken, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Hij is intrinsiek gemotiveerd om altijd de nieuwste technieken te blijven ontdekken en oprecht onder de indruk van alle mogelijkheden die deze bieden. Snelle deals (waar uiteindelijk niemand energie van krijgt) maakt hij niet meer. Werkweken van 80 uur ook niet meer. Als je het namelijk slim aanpakt, dan houd je genoeg tijd over om te leven. Precies daar, waar Ysmart voor staat. Deze doorwinterde ondernemer krijg je niet snel op de kast, maar wel aan jouw kant als je een connectiviteits-vraagstuk hebt. O ja, ooit boven op de Matterhorn gestaan en gedacht: wat zou er onder de motorkap van dit majestueuze bouwwerk zitten? William wel, en zijn handen gaan ervan jeuken. Op de best mogelijke manier. Dus, ken je de eigenaar? Bel William dan even. Hij komt met alle liefde een kijkje nemen.

En nog meer over Frans

Frans wandelt nooit onopgemerkt een kamer binnen. Niet dat hij zo ontzettend aanwezig is maar omdat hij altijd benieuwd is naar zijn omgeving. Wat valt er te leren, wat is er te zien? Met deze instelling tackelt hij iedere uitdaging. En er is geen uitdaging belangrijker en groter dan de noodzakelijke verduurzaming van onze planneet. Met Ysmart weet hij zeker dat er een bijdrage geleverd kan worden aan een betere, mooiere en meer comfortabele wereld. Klaar kunnen staan, voor iedere klant, van begin tot eind is waar Frans warm voor loopt. Waar hij wakker van ligt? Het spontaan bedenken van oplossingen voor vraagstukken die hij overdag niet opgelost kreeg. Ook leuk; Frans spaart mooie momenten. Zowel zakelijk als privé. Daag hem dus niet uit om met je uit een vliegtuig te springen na een uitzonderlijk zeven-gangen-diner. Je doet hem er namelijk vooral een plezier mee en voor je het weet sta je ineens op 3500 meter hoogte met een parachute op je rug, je af te vragen waarom Frans met een glimlach de Go-Pro op z’n hoofd klikt.

En als laatste nog over Izaäk

Izaäk denkt meestal goed na over wat hij publiceert, zo ook over dit tekstje. 

Een paar feiten

2019
Ysmart opgericht
15+ jaar
Ervaring in gebouwautomatisering
10k>
Componenten in onderhoud

Golden Circle

Why

Door elke dag mens en technologie centraal te stellen en ​​slimme, duurzame oplossingen te creëren om het leven van mensen te verbeteren, kortom connected by passion.

How

Installaties verbinden en gebruik van gebouwen inzichtelijk maken, dit alles voor een duurzame toekomst.

What

Smart is de sleutel, we benutten de mogelijkheden van IoT om slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en woningen te creëren. Genereren inzichten door data om oplossingen te bieden gericht op wensen van de klant.

Klaar om Ysmart-ass te worden?