Skip to main content

Smart
Control

Vandaag is het nieuwe morgen. De moderne mens is mobiel, online en bepaalt alles zelf.. Moet de ruimte dan niet de mens begrijpen in plaats van andersom? Als systeemintegrator bieden wij specialistische knowhow en unieke expertise op het gebied van advies, projectplanning en de inbedrijfstelling van KNX en IP-producten voor woon of werkomgeving, renovatie of nieuwbouw.

Voordelen van Smart Control

  • Eindeloze flexibiliteit en personalisering

  • Een betrouwbaar en veilig systeem

  • Tijdbesparende en gemakkelijke installatie

  • Een totaal oplossing


Onze klanten

Wij werken graag samen met

Van Inzicht naar Actie 👨‍💼

Jouw doel is om medewerkers de beste werkomgeving te bieden zodat ze optimaal kunnen presteren. Uitdagingen zoals hybride werken, meer flexibiliteit en veiligheid zijn vragen waar je dagelijks over nadenkt, maar niet direct het antwoord op kan geven.

Door inzicht in data krijg je het stuur in handen om de juiste koers te bepalen en daarmee het werkgeluk te verhogen.

Wij staan voor jou klaar om deze weg samen af te leggen, van advies tot realisatie, van inzicht tot actie.

Jouw partner voor Smart Solutions 👩‍🔧

Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien.

Heb je advies nodig over smart oplossingen voor een project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant?

Dan staan we voor jou klaar om te helpen en de oplossing te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

Onze aanpak

1. Installatie advies
Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien. Heb je advies nodig over (een deel van) een nieuw project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant? Bel ons even, wij helpen je graag verder.
2. Programmering
Wij helpen niet alleen met de keuze van de juiste componenten voor de installatie, maar ook met de programmering. Het zijn namelijk vaak díe instellingen, die echt het verschil maken voor de klant.
3. Project begeleiding
Als projecten groter, diverser en ingewikkelder worden is het soms lastig alles goed op elkaar aan te laten sluiten. De volgorde, de juiste expertise én eindcontrole is een project op zich. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan voor je klaar.
4. Support
Als het project is afgerond, en alles werkt naar behoren, kan er wel eens iets gebeuren. Updates van software, nieuwe voorschriften, wensen die wijzigen. Ook dan kan Ysmart jou helpen, de support te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

Meer weten over de oplossingen die wij te bieden hebben?