Skip to main content

De Melkfabriek: een oude fabriek in een modern jasje met smart lighting

Ontdek hoe Ysmart met state-of-the-art smart lighting de historische Melkfabriek in Eindhoven transformeert tot een bruisend centrum van duurzaamheid en innovatie.”
  • Eindhoven
  • Smart control
  • Smart office
Smart Lighting in Actie: Ysmart's Smart Lighting Transformatie bij De Melkfabriek Eindhoven

Over het project

Ysmart Geeft De Melkfabriek in Eindhoven een Slimme Licht Make-over

Bij Ysmart pakken we dingen altijd grondig aan, zeker als het gaat om het implementeren van slimme verlichtingsoplossingen. Voor De Melkfabriek in Eindhoven hebben we van begin tot eind alles uit de kast gehaald om een oude melkfabriek om te toveren tot een sfeervol en duurzaam gebouw.

Van Analyse tot Actie

We zijn gestart met een goed onderzoek van het pand, om vervolgens een slim verlichtingssysteem te ontwerpen dat niet alleen mooi, maar ook mega efficiënt is. Dit systeem past perfect bij de unieke stijl en behoeften van De Melkfabriek.

Topkwaliteit Componenten

Voor dit project kozen we alleen de beste verlichtingscomponenten die bekend staan om hun betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. Hierdoor integreert alles moeiteloos en is het systeem superduurzaam.

Installatie op Locatie

Onze techneuten waren rechtstreeks op locatie om alles te installeren en in te stellen, wat zorgt voor een perfecte werking nu en flexibiliteit voor later. Dankzij Ysmart’s inzet en slimme technologie is De Melkfabriek nu een echte blikvanger, klaar om de toekomst energiezuinig en in stijl tegemoet te gaan!
  • Smart Lighting in Actie: Ysmart's Smart Lighting Transformatie bij De Melkfabriek Eindhoven Smart Lighting in Actie: Ysmart's Smart Lighting Transformatie bij De Melkfabriek Eindhoven