Skip to main content

Smart
Lighting

Zie je gebouw in een nieuw licht

Aanpasbaar lichtmanagement voor een steeds veranderende wereld. Maak uw verlichting energie efficiënter en verhoog gebruiks-comfort en flexibiliteit. Dat realiseren wij door het integreren en programmeren van systemen voor de aansturing van verlichting.

De kracht van schaalbaarheid

Onze software kan duizenden zones aan voor gebouwen van elk formaat en is geschikt voor toepassingen op meerdere locaties om de verlichting voor een nationale of zelfs wereldwijde vastgoedportefeuille vanaf één locatie te beheren. De grootte van een systeem is praktisch onbeperkt. Als uw project de wereld moet overspannen, staan wij klaar om het waar te maken.

CSI:

Wij zijn Certified System Integrator

Signify heeft Ysmart benoemd als Certified System Integrator. Daarmee zijn wij strategisch geselecteerd vanwege onze unieke expertise binnen verschillende branches en de aanvullende softwareoplossingen, diensten en hardware die we bieden.

De voordelen van smart lighting voor jou

Beheer van meerdere locaties

De software geeft je controle om elke winkel op afstand te bewaken en te beheren alsof je ter plaatse bent.

Voor de belangrijkste omgevingen

Met deze technologie bieden we je de meest optimale, betrouwbare en duurzame oplossing om het dagelijks werken en beleven in bijvoorbeeld kantoren, luchthavens en ziekenhuizen mogelijk te maken.

Flexibiliteit

Via de software kun je in dit winkelcentrum meer dan 5.500 lichtgroepen aanpassen, aansturen en bewaken.

Energie monitoring

Met de software regel en bewaak je het energieverbruik en regel je de airco, ventilatie, verlichting en stroomvoorzieningen in alle ruimtes, zodat je energieverspilling kan voorkomen.

Beheer van meerdere locaties

System Manager om elke winkel op afstand te bewaken en te beheren alsof ze ter plaatse staan.

Voor de belangrijkste omgevingen

Deze technologie drijft de verlichting aan voor een vlotte dagelijkse werking van luchthavens en ziekenhuizen over de hele wereld.

Flexibiliteit

Een winkelcentrum in gebruikt de software om meer dan 5.500 lichtgroepen te besturen en te bewaken.

Energie monitoring

Het systeem regelt HVAC, verlichting en stopcontacten in appartementen en gemeenschappelijke ruimtes. System Manager bewaakt het elektriciteitsverbruik en reduceert het energieverbruik.

Lees hier onze publicatie in het magazine “Henk & Fred”

Onze klanten

Het doel van onze samenwerking

Van Inzicht naar Actie 👨‍💼

Jouw doel is om medewerkers de beste werkomgeving te bieden zodat ze optimaal kunnen presteren. Uitdagingen zoals hybride werken, meer flexibiliteit en veiligheid zijn vragen waar je dagelijks over nadenkt, maar niet direct het antwoord op kan geven.

Veiligheid, energie besparen, flexibiliteit en de beste lichtkwaliteit. Met smart lighting krijg je het stuur in handen om de juiste koers te bepalen en daarmee het werkgeluk te verhogen.

Wij staan voor jou klaar om deze weg samen af te leggen, van advies tot realisatie, van inzicht tot actie.

Jouw partner voor Smart Solutions 👩‍🔧

Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien.

Heb je advies nodig over smart oplossingen voor een project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant?

Dan staan we voor jou klaar om te helpen en de oplossing te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

Onze aanpak

1. Installatie advies
Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien. Heb je advies nodig over (een deel van) een nieuw project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant? Bel ons even, wij helpen je graag verder.
2. Programmering
Wij helpen niet alleen met de keuze van de juiste componenten voor de installatie, maar ook met de programmering. Het zijn namelijk vaak díe instellingen, die echt het verschil maken voor de klant.
3. Project begeleiding
Als projecten groter, diverser en ingewikkelder worden is het soms lastig alles goed op elkaar aan te laten sluiten. De volgorde, de juiste expertise én eindcontrole is een project op zich. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan voor je klaar.
4. Support
Als het project is afgerond, en alles werkt naar behoren, kan er wel eens iets gebeuren. Updates van software, nieuwe voorschriften, wensen die wijzigen. Ook dan kan Ysmart jou helpen, de support te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

Meer weten over de oplossingen die wij te bieden hebben?