Skip to main content

SMART 
WORKPLACE 🎓🚀

🧗 Pionier voor uw werkplektransformatie!


Digitaliseer je workplace met het Space Management Platform en kies de modules die het beste bij jouw behoeften passen. Verzamel alle gegevens op één plek.

Ysmart is de Spaceti partner voor de BeNeLux

We zijn trots om samen te werken met een bedrijf dat is opgericht door “veteranen” van de intelligente bouw- en elektrische technische industrie in de Benelux. We geloven dat we door hun uitgebreide expertise in het bouwen van infrastructuur en technologieën te combineren met ons portfolio van softwareoplossingen, een toonaangevende positie in de markt zullen creëren.

Aakash Ravi | Co-Founder at Spaceti | Future-Proof Smart Building & Building Digitization Solutions
 • Luchtkwaliteit en waarschuwingen

  Krijg gedetailleerde gegevens over CO2-, temperatuur- en vochtigheidsniveaus en realiseer de meest veilige en productieve werkomgeving.
 • Bezettingsanalyse

  Analyseer het gebruik van alle ruimtes in je gebouw, zelfs het aantal personen in een ruimte is mogelijk en bespaar onnodige kosten van onder- of overbezetting.
 • Hybride werkplek

  Inzicht in het gebruik van alle werkplekken en vergaderruimtes zodat je een werkomgeving creëert waar iedereen goed, prettig en productief kan (samen)werken met een team – waarvan een deel fysiek op kantoor aanwezig is en de rest vanuit huis werkt.
 • Slim parkeren

  Door real-time inzicht in de beschikbaarheid van parkeerplaatsen besparen alle medewerkers en bezoekers kostbare tijd om te zoeken naar een plek.
 • Lockers

  Integreer een slim locker systeem waarmee je de flexibiliteit en veiligheid van de medewerkers kan verhogen.
 • Contactloos toegang

  Gebruik de touchless-bediening zodat iedereen veilig en flexibel deuren, kluisjes of liften kan openen met hun mobiele telefoon.
 • Systeem integratie

  We integreren diverse systemen en sturingen en maken zo jouw bestaande installatie direct onderdeel van het Internet of Things met alle mogelijkheden voor een flexibele toekomst.
 • Roombookingdisplay

  Transformeer uw ruimte naar het nieuwe normaal

  🌥️ Cloudgebaseerde SaaS-oplossing
  🌥️ Cloudgebaseerde SaaS-oplossing
  ⏲️ Installatie binnen enkele uren voltooid
  Installatie binnen enkele uren voltooid
  🔒 Gegevensprivacy in overeenstemming met de AVG
  Gegevensprivacy in overeenstemming met de AVG
  🔏 ISO27001-conformiteit
  ISO27001-conformiteit
  🔍 24×7 monitoring en Service Level Agreements
  24×7 monitoring en Service Level Agreements
  🪡 Klaar voor de gebruik en jouw favoriete tools geïntegreerd
  Klaar voor de gebruik en jouw favoriete tools geïntegreerd

  Uw vraag waar wij het antwoord al op hebben

  Wat is de luchtkwaliteit?

  Hoeveel medewerkers zijn aanwezig?

  Hoeveel werkplekken zijn er beschikbaar?

  Waar moet ik mijn waardevolle spullen opbergen? 

  Is er een vergaderruimte beschikbaar? 

  Hoe kan de verlichting bijdragen aan de productiviteit? 

  Welke inzichten krijg ik uit deze data?

  Onze partners

  DeBlick

  WPX-partner Ysmart presenteert tijdens de WorkPlace Xperience de ultieme smart workplace. Dat gebeurt door de Cubes van Deblick te voorzien van slimme sensoren en deze data te ontsluiten via een platform.

  Frans Konings, oprichter en mede-eigenaar van Ysmart, is verheugd partner te zijn van Deblick: “Door het toevoegen van smart technologie kan het gebruik van de Cubes én de gebouwen waar deze staan beter dan ooit tevoren worden voorspeld en beheerd. Bezettingsgraad, luchtkwaliteit, reserveren en nog veel meer mogelijkheden. Een platform, één app voor medewerkers en een overzicht van alle data voor optimaal beheer. Ysmart en Deblick are connected by passion!” Martijn Flipse, oprichter en mede-eigenaar van Deblick, is ook enthousiast over de samenwerking: “Een logische stap in de ontwikkeling van workplaces is connectiviteit en sensoring. Door de samenwerking met Ysmart is het nu ook voor de klanten van Deblick mogelijk deze stap te zetten. We combineren de unieke kracht van Ysmart en die van Deblick voor onze relaties en blijven allebei in ons eigen domein waardoor optimale bediening en service voor de klant gewaarborgd blijft.”

  Over Ysmart

  Ysmart gelooft dat de wereld slimmer wordt, of in ieder geval de apparaten om ons heen. Ysmart legt verbindingen tussen installaties en genereert data voor de klanten om het maximale uit elk gebouw te halen. Hybride werken is en wordt in de toekomst belangrijker. De missie van Ysmart is om met kennis en slimme oplossingen het welzijn van mens en planeet te verbeteren.

  Over Deblick

  Werkplekken moeten worden gemaakt om het beste uit jezelf te halen. Plaatsen die energie geven, focus brengen en ontspannen. Waar je je comfortabel en huiselijk voelt – en klaar voor je werk. Plekken die je doen afvragen waarom thuis niet meer op kantoor lijkt. Deblick is toegewijd aan het creëren van kantoorwelzijn door middel van de beste kwaliteit licht- en akoestische producten. Hoogste specificaties gecombineerd met het beste ontwerp, lokaal geproduceerd met duurzaamheid en duurzaamheid in het achterhoofd. De producten van Deblick zijn te vinden in scholen, bedrijven, instellingen en overheidsgebouwen in heel Europa.

  Meer weten over de oplossingen die wij te bieden hebben?