“Bij een goede werkgever horen supercollega’s”

Word ook Ysmart-ass

Wij zijn pioneers. In onze denkwijze, in het vakgebied én als werkgever. Op het snijvlak van de nieuwste technologie en de status quo gaan wij de verbinding aan. Wij veranderen zo de wereld. Klinkt spannend? 

We zijn altijd opzoek naar de beste mensen om ons team mee uit te breiden. Stuur ons een mail met je gegevens en we nemen contact op!

‘Van droom naar
realiteit, en dat
elke dag weer’

Geloof jij dat slimme oplossingen hét antwoord zijn voor een duurzame toekomst? Wij hebben dit gedachtengoed omgezet in solutions die werken. Voor jouw slimme toekomst. En die van onze planeet.

De beloftes van Ysmart

Vakantiedagen

Hoeveel vakantie dagen je hebt bepaal je zelf, als je maar zorgt dat jouw taken goed geregeld zijn.

Hybride werken

We zijn flexibel over werken vanuit huis of ons kantoor, je bent er op belangrijke momenten en levert jouw positieve bijdrage aan de teamspirit.

Ontwikkeling

Ontwikkeling is belangrijk, dus investeren wij altijd in waardevolle trainingen, boeken en andere zaken die bijdragen aan jouw (en dus onze 😉) groei

Feedback

We geven altijd feedback over jouw rol en waarde voor Ysmart, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen … en geeft ons ook feedback (want wij moeten ook blijven leren).

Vacatures


System Integrator

Ben je werkzaam in de installatie techniek en heb je interesse (of zelfs al ervaring) met slimme oplossingen zoals KNX. Wil je elke dag nieuwe installaties verbinden en jezelf ontwikkelen in een omgeving waar we slimme oplossingen ademen, dan is Ysmart misschien wel jouw nieuwe stap. 

Meet the team

Benieuwd met welke collega’s jij gaat samenwerken?


HQ

Loeffstraat 34
5142ER Waalwijk
0416-441111
contact@ysmart.nl

© Ysmart. All rights reserved.