Skip to main content

Oplossingen

We bieden innovatief grensverleggende oplossingen aan om gebouwen zo slim mogelijk te maken.

 

Smart control

Smart Control verlegt de grenzen dankzij naadloos samenwerkende apparaten. Of je nu denkt aan verlichting, verwarming, zonwering, beveiliging of energiebeheer, onze systemen passen zich in iedere situatie aan. Bespaar energie, stroomlijn kosten en geniet van intuïtieve interfaces voor comfort en gemak.

Smart energy

Ontdek hoe onze geavanceerde oplossingen je helpen energie slimmer te gebruiken, kosten te verlagen en een duurzame toekomst te creëren. Van energiebewaking tot nieuwe integraties, met Smart Energy bieden we de efficiëntie en innovatie voor structurele besparingen.

Smart workplace

Smart Workplace tilt het gebruik van werkomgevingen naar een hoger niveau. Van werkplekken, vergaderruimtes, verbeteren van luchtkwaliteit, temperatuur of faciliteitenbeheer, onze oplossing past bij iedere zakelijke behoefte, waaronder flexibel werken op afstand en op locatie.

Smart insights

Nieuwe inzichten en baanbrekende oplossingen die moeiteloos de fysieke wereld met digitale potentie verbinden, waardoor volledige systeemcontrole binnen handbereik is, ongeacht waar je bent. Met een focus op het Internet of Things (IoT) en slimme technologie, biedt data vanuit slimme sensoren niet alleen directe controle, maar ook waardevol inzicht door het verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens.

Smart gateway

Deze innovatieve oplossing vormt de verbindingsbrug tussen de HOOC Cloud en fysieke installaties, waardoor je volledige controle hebt over je systemen, waar je ook bent. Met een focus op Internet of Things (IoT) en slimme technologie, stellen onze gateways je in staat om via Cloud gebaseerde platforms je apparaten en systemen op afstand te monitoren en te beheren.

Onze partners

We geloven in de kracht van samenwerking en willen onze klanten voortdurend de nieuwste technieken aanbieden. Daarom werken we samen met topfabrikanten.