Skip to main content

Maak jouw gebouw slim

De voordelen van smart oplossingen in verschillende segmenten

 

Why smart?

Smart buildings optimaliseren de gebruikservaring en zorgen ook voor een duurzamere toekomst. Het zijn dynamische omgevingen die naadloos met ons samenwerken. Ze passen zich volledig aan naar onze wensen en gewoonten. Hiermee wordt het welzijn van de gebruiker verhoogt en leggen we ook de weg naar een duurzame wereld. That’s why!

Efficiëntie en Comfort

Slimme gebouwen regelen automatisch verlichting, temperatuur en andere systemen om het comfort te optimaliseren. 

Energiebesparing

Slimme gebouwen optimaliseren het energiegebruik. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een vermindering van de impact op het milieu.

Gezondheid en welzijn

Slimme gebouwen bevorderen gezondheid en welzijn door te zorgen voor een betere luchtkwaliteit, natuurlijke verlichting en akoestische comfort. 

Datagedreven besluitsvorming

Slimme gebouwen genereren gegevens over het gebruik en de prestaties van het gebouw. Door deze gegevens te analyseren maak je datagedreven beslissingen  die de functionaliteit en efficiëntie verbeteren.

Economische voordelen

Slimme gebouwen leiden tot lagere operationele kosten en een hogere waarde van onroerend goed, wat economische voordelen oplevert voor eigenaren en gebruikers.

Toekomstbestendig

In slimme gebouwen integreer je gemakkelijk nieuwe technologieën en trends. Zo blijven gebouwen altijd relevant en up-to-date.

Wij zijn geaccrediteerde professional voor de SmartScore-certificering. Dit is de wereldwijde standaard voor slimme gebouwen en helpt verhuurders en ontwikkelaars bij het bouwen van geavanceerde slimme gebouwen die comfort verhogen, efficiëntie stimuleren, voldoen aan hoge normen voor duurzaamheid en volledig klaar zijn voor de toekomst.

Als het gebouw voldoet aan de SmartScore criteria dan verdient ze één van de SmartScore-certificeringsniveaus om de uitmuntendheid ervan te weerspiegelen.


Segmenten

Voorbeelden van smart buildings binnen verschillende segmenten. 

Kantoren

Creëert slimme kantooroplossingen die de werkervaring verbeterd, de energie-efficiëntie verhoogt en de productiviteit van werknemers stimuleert.

Industrie

Transformeert industriële gebouwen in slimme, geautomatiseerde en efficiënte omgevingen en verhoogt de productiviteit en optimaliseert de operationele kosten. 

Logistiek

Transformeert logistieke gebouwen in slimme, geautomatiseerde en efficiënte omgevingen en verhoogt hiermee de productiviteit en vermindert de impact op het milieu.

Gezondheidszorg

Versterkt de zorg ervaring, optimaliseert de operationele processen, verhoogt de veiligheid en vergroot het welzijn van patiënten en medisch personeel.

Onderwijs

Creëert een inspirerende leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten waarbij efficiëntie, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Retail

Optimaliseert met innovatieve oplossingen de winkelomgeving, verbeter klant interactie en verhoog operationele efficiëntie.

Hospitality

Creëert met innovatieve oplossingen de ultieme gastvrijheid en verhoogt operationele efficiëntie en maximale energiebesparing.

Luxe woningen

Transformeert huizen tot een veilig thuis waarbij veiligheid, comfort en gemak voorop staan.

Onze oplossingen

Smart control

Gebouwbeheer, maar dan slimmer!

Smart energy

De toekomst van slim energiebeheer!

Smart workplace

Optimaliseer het gebruik van ruimtes, verbeter de werkervaring, ongeacht waar je bent.

Smart gateway

De afstandsbediening naar slim beheer en toegang op afstand

Smart insights

Ontdek nieuwe inzichten vanuit data voor een slimmere, verbonden toekomst.