Skip to main content

Smart buildings

Ysmart biedt oplossingen voor smart buildings binnen verschillende segmenten. 

 

Why smart?

Smart buildings optimaliseren de gebruikservaring en zorgen ook voor een duurzamere toekomst. Het zijn dynamische omgevingen die naadloos met ons samenwerken. Ze passen zich volledig aan naar onze wensen en gewoonten. Hiermee wordt het welzijn van de gebruiker verhoogt en leggen we ook de weg naar een duurzame wereld. That’s why!

Efficiëntie en Comfort

Slimme gebouwen regelen automatisch verlichting, temperatuur en andere systemen om het comfort te optimaliseren. 

Energiebesparing

Slimme gebouwen optimaliseren het energiegebruik. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een vermindering van de impact op het milieu.

Gezondheid en welzijn

Slimme gebouwen bevorderen gezondheid en welzijn door te zorgen voor een betere luchtkwaliteit, natuurlijke verlichting en akoestische comfort. 

Datagedreven besluitsvorming

Slimme gebouwen genereren gegevens over het gebruik en de prestaties van het gebouw. Door deze gegevens te analyseren maak je datagedreven beslissingen  die de functionaliteit en efficiëntie verbeteren.

Economische voordelen

Slimme gebouwen leiden tot lagere operationele kosten en een hogere waarde van onroerend goed, wat economische voordelen oplevert voor eigenaren en gebruikers.

Toekomstbestendig

In slimme gebouwen integreer je gemakkelijk nieuwe technologieën en trends. Zo blijven gebouwen altijd relevant en up-to-date.

Wij zijn geaccrediteerde professional voor de SmartScore-certificering. Dit is de wereldwijde standaard voor slimme gebouwen en helpt verhuurders en ontwikkelaars bij het bouwen van geavanceerde slimme gebouwen die comfort verhogen, efficiëntie stimuleren, voldoen aan hoge normen voor duurzaamheid en volledig klaar zijn voor de toekomst.

Als het gebouw voldoet aan de SmartScore criteria dan verdient ze één van de SmartScore-certificeringsniveaus om de uitmuntendheid ervan te weerspiegelen.


Segmenten

Ysmart biedt oplossingen voor smart buildings binnen verschillende segmenten. 

Kantoren

Creëer slimme kantooroplossingen die de werkervaring verbeterd, de energie-efficiëntie verhoogt en de productiviteit van werknemers stimuleert.

Industrie

Transformeer industriële  gebouwen in slimme, geautomatiseerde en efficiënte omgevingen en verhoog de productiviteit en optimaliseer de operationele kosten. 

Logistiek

Transformeer logistieke gebouwen in slimme, geautomatiseerde en efficiënte omgevingen en verhoog hiermee de productiviteit en verminder de impact op het milieu.

Gezondheidszorg

Versterk de zorg ervaring, optimaliseer de operationele processen, verhoog de veiligheid en vergroot het welzijn van patiënten en medisch personeel.

Onderwijs

Creëer een inspirerende leeromgeving voor leerlingen en leerkrachten waarbij efficiëntie, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Retail

Optimaliseer met innovatieve oplossingen de winkelomgeving, verbeter klant interactie en verhoog operationele efficiëntie.

Hospitality

Creëer met innovatieve oplossingen de ultieme gastvrijheid en verhoog operationele efficiëntie en maximale energiebesparing.

Luxe woningen

Transformeer huizen tot een intelligent, geïntegreerd en veilig thuis waarbij veiligheid, comfort en gemak voorop staan.

Onze oplossingen

Smart control

Gebouwbeheer, maar dan slimmer!

Smart energy

De toekomst van slim energiebeheer!

Smart workplace

Optimaliseer het gebruik van ruimtes, verbeter de werkervaring, ongeacht waar je bent.

Smart gateway

De afstandsbediening naar slim beheer en toegang op afstand

Smart insights

Ontdek nieuwe inzichten vanuit data voor een slimmere, verbonden toekomst.