Skip to main content

Over Ysmart

De slimme verbinder voor Smart buildings

Ysmart is de master system integrator voor slimme gebouwoplossingen. Wij verbinden technologie om gebouwen naar een hoger niveau te tillen. Met Ysmart wordt elk gebouw slimmer, efficiënter en comfortabeler.

2019
Ysmart opgericht
30+ jaar
Ervaring in gebouwautomatisering
10.000
componenten in onderhoud

De wereld wordt slimmer

Of, nou ja, de apparaten om ons heen. Ysmart verbindt alles binnen gebouwen en woningen. Daar waar wij als mens leven, beleven en werken. Omdat wij connecties maken tussen installaties en hiermee data genereren voor onze klanten, halen we het maximale uit ieder gebouw. Waarom? Omdat je met deze data meer kunt, dan je denkt.

Slimme verlichting en verwarming zijn logisch, maar er kan veel meer. Sterker nog, vaak is er al veel meer te verbinden maar weet de eigenaar of beheerder van een gebouw of woning simpelweg niet hoe. Wij wel. Ons doel? Het welzijn van zowel de mens als de planeet verbeteren door de inzet van kennis en slimme oplossingen.

Ontmoet onze Ysmart-asses

William Haverhals

CEO – Master system integrator

Willem Corstiaans

Master System integrator

Vacature System integrator

Kom jij ons team versterken?

Frans Konings

CCO – Sales

Denis Karlov

Master System integrator

Izaäk den Dekker

CIO – Master system integrator

Cyril Vonken

Master System integrator

Hoe gaan we te werk?

Grensverleggend innovatief

Bij Ysmart zijn we als pioniers in de wereld van smart buildings voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en grenzen die we kunnen verleggen. 

Verbinden met passie

Bij Ysmart zijn we gepassioneerde verbinders. We geloven in de kracht van samenwerking en het creëren van sterke relaties met onze klanten en partners.

Data als kompas

In de wereld van smart buildings draait alles om data. Bij Ysmart gebruiken we data als ons kompas om intelligente beslissingen te nemen en de beste oplossingen te bieden.

Golden circle

Why

Door elke dag mens en technologie centraal te stellen en ​​slimme, duurzame oplossingen te creëren om het leven van mensen te verbeteren, kortom verbinden met passie. 

How

Installaties verbinden en gebruik van gebouwen inzichtelijk maken, dit alles voor een duurzame toekomst.

What

Smart is de sleutel, we benutten de mogelijkheden van IoT om slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en woningen te creëren. Genereren inzichten door data om oplossingen te bieden gericht op wensen van de klant.

Kom je eens langs bij ons kantoor?

De koffie staat klaar!