Skip to main content

Smart workplace

Optimaliseer het gebruik van ruimtes, verbeter de werkervaring, ongeacht waar je bent.

Maak je gebouw slimmer
met smart workplace

Smart Workplace tilt het gebruik van werkomgevingen naar een hoger niveau. Van werkplekken, vergaderruimtes, verbeteren van luchtkwaliteit, temperatuur of faciliteitenbeheer, onze oplossing past bij iedere zakelijke behoefte, waaronder flexibel werken op afstand en op locatie.

De voordelen van smart workplace

Ruimteoptimalisatie

transformeert werkomgevingen door het slim inzetten van ruimtes, waardoor productiviteit en efficiëntie worden gemaximaliseerd, ongeacht de locatie.

Verhoogde werkervaring en tevredenheid

De werkervaring verbeterd door aandacht te schenken aan factoren zoals luchtkwaliteit, temperatuur regeling en faciliteitenbeheer, wat leidt tot tevredenheid en welzijn van medewerkers.

Hybride werken

Ondersteunt zowel afstands- als locatie gebonden werken, waardoor medewerkers naadloos kunnen schakelen tussen verschillende werkstijlen.

Efficiënt faciliteitenbeheer

Door slimme automatisering worden faciliteiten effectief beheerd, wat resulteert in verbeterde dienstverlening en een gestroomlijnde werkomgeving.

Toekomstgerichte werkomgeving

Voorbereid op innovaties, veranderde wensen en situaties waardoor je een flexibele en vooruitstrevende werkomgeving creëert.

Toepassingen

 • Hybride werkplek

  Inzicht in het gebruik van alle werkplekken en vergaderruimtes zodat je een werkomgeving creëert waar iedereen goed, prettig en productief kan (samen)werken met een team – waarvan een deel fysiek op kantoor aanwezig is en de rest vanuit huis werkt.

 • Slim parkeren

  Door real-time inzicht in de beschikbaarheid van parkeerplaatsen besparen alle medewerkers en bezoekers kostbare tijd om te zoeken naar een plek.

 • Lockers

  Integreer een slim locker systeem waarmee je de flexibiliteit en veiligheid van de medewerkers kan verhogen.

 • Contactloos toegang

  Gebruik de touchless-bediening zodat iedereen veilig en flexibel deuren, kluisjes of liften kan openen met hun mobiele telefoon.

 • Luchtkwaliteit en waarschuwingen

  Krijg gedetailleerde gegevens over CO2-, temperatuur- en vochtigheidsniveaus en realiseer de meest veilige en productieve werkomgeving.

 • Bezettingsanalyse

  Analyseer het gebruik van alle ruimtes in je gebouw, zelfs het aantal personen in een ruimte is mogelijk en bespaar onnodige kosten van onder- of overbezetting.

  Waarom Ysmart?

  • Expertise in slimme technologie

   Met Ysmart kiest u voor een partner met veel kennis en ervaring van slimme technologieën, data en automatisering. Onze experts staan klaar om uw visie om te zetten in concrete oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

  • Geïntegreerde benadering

   Wij gaan verder dan standaard installaties. We bieden een naadloze integratie, wat resulteert in een complete oplossing die de omgeving optimaliseert en vereenvoudigt.

  • Maatwerk

   We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw samen om aan specifieke behoeften te voldoen.

  • Toekomstbestendig

   Groei samen met ons mee dankzij schaalbare systemen die klaar zijn voor de toekomstige veranderingen.

  • Ondersteuning van begin tot einde

   Onze betrokkenheid stopt niet bij het implementeren van de oplossing. Ons doel is dat onze smart oplossing optimaal blijft presteren en evolueert met uw behoeften.

  Onze partner

  We geloven in de kracht van samenwerking en willen onze klanten voortdurend de nieuwste technieken aanbieden. Daarom werken we samen met topfabrikanten.