Skip to main content

Smart office

Verbeter de werkervaring en verhoog de energie-efficiëntie 

Slimme oplossingen voor kantoren

Creëer slimme kantooroplossingen die de werkervaring verbeterd, de energie-efficiëntie verhoogt en de productiviteit van werknemers stimuleert.

Efficiënt ruimtegebruik en optimalisatie

Een smart office maakt gebruik van sensoren en data-analyse om inzicht te krijgen in ruimtegebruik en bezettingsgraden, waardoor kantoorlay-outs en middelen efficiënter kunnen worden ingezet.

Verbeterde gebruikerservaring en welzijn

Slimme technologieën voor verlichting, temperatuurregeling en luchtkwaliteit creëren een comfortabele en gezonde werkomgeving, wat de productiviteit en het welzijn van werknemers bevordert.

Flexibel werken en samenwerken

Met de unieke workplace management app ondersteunen we iedere organisatie om flexibel werken en moeiteloze interactie tussen medewerkers tot stand te brengen, zowel op kantoor als op afstand.

Gegevens gestuurde besluitvorming

Het verzamelen en analyseren van gegevens over ruimtegebruik, energieverbruik en werkgewoonten biedt inzicht om processen te optimaliseren en besluitvorming te ondersteunen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en kostenbesparingen.

Oplossingen

Transformeer uw kantoorgebouw met grensverleggende innovatieve oplossingen.

Smart workplace

Smart workplace

Optimaliseer het gebruik van ruimtes, verbeter de werkervaring, ongeacht waar je bent.

Smart control

Gebouwbeheer, maar dan slimmer!

Smart Energy

De toekomst van slim energiebeheer!

Smart insights

Ontdek nieuwe inzichten vanuit data voor een slimmere, verbonden toekomst.

Smart gateway

De afstandsbediening naar slim beheer en toegang op afstand

  • “Doordat alles gedigitaliseerd is, hebben zowel onze beheerders als Ysmart real-time inzage in alle gegevens. Zodra een van hen iets signaleert, gaan we samen in gesprek om een oplossing te zoeken. Dat is tevens een van de belangrijkste redenen dat we voor Ysmart gekozen hebben als partner. Het draait niet alleen om het leveren van goede software en apparatuur, maar ook om partnerschap.”

    Martijn Standaart, commercieel directeur bij Malmberg