Skip to main content

Smart insights

Ontdek nieuwe inzichten vanuit data voor een slimmere, verbonden toekomst.

Maak je gebouw slimmer
met smart insights

Nieuwe inzichten en baanbrekende oplossingen die moeiteloos de fysieke wereld met digitale potentie verbinden, waardoor volledige systeemcontrole binnen handbereik is, ongeacht waar je bent. Met een focus op het Internet of Things (IoT) en slimme technologie, biedt data vanuit slimme sensoren niet alleen directe controle, maar ook waardevol inzicht door het verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens.

De voordelen van smart insights

Naadloze integratie

Verbind moeiteloos de fysieke wereld met digitale potentie, waardoor een nieuw tijdperk van synergie ontstaat.

Realtime inzicht

Door het verzamelen van gegevens via slimme sensoren, krijg je waardevol inzicht in real-time, wat leidt tot betere besluitvorming.

Efficiëntie

Door gebruik van het Internet of Things (IoT) profiteer je van geoptimaliseerde processen en verbeterde efficiëntie.

Feiten en cijfers

Verzameld en analyseert data vanuit slimme sensoren en bronnen, biedt niet alleen directe controle, maar levert ook waardevolle inzichten op voor strategische beslissingen.

Innovatief

Met slimme technologieën die de weg vrijmaken voor een meer geavanceerde en verbonden toekomst.

Toepassingen

 • Sensoren

  Deze sensoren zijn ontworpen om draadloos te communiceren en gegevens naar een Cloud-platform te verzenden. Ze zijn compact, energiezuinig en bieden flexibiliteit voor diverse toepassingen in slimme gebouwen, gezondheidszorg, logistiek, industrie en meer.

  Temperatuursensor: Deze sensor meet nauwkeurig de omgevingstemperatuur en kan worden gebruikt voor temperatuurmonitoring in diverse omgevingen, zoals kantoren, opslagruimtes en productiegebieden.

  Vochtigheidssensor: De vochtigheidssensor meet de luchtvochtigheid en kan van belang zijn voor omgevingsbeheer en conditiebewaking, bijvoorbeeld in klimaatgevoelige omgevingen zoals musea en magazijnen.

  Bewegingssensor: Deze sensor detecteert beweging en kan worden gebruikt voor inbraakdetectie, bewegingsregistratie en energiebesparing in ruimtes zoals gangen, kamers en parkeergarages.

  Lichtsensor: De lichtsensor meet lichtintensiteit en kan worden gebruikt voor verlichtingsregeling en energie-efficiëntie, bijvoorbeeld om automatisch verlichting aan te passen aan het omgevingslicht in kantoren en openbare ruimtes.

  Magnetische sensor: Deze sensor detecteert magnetische velden en kan worden ingezet voor toepassingen zoals deur-/raammonitoring in gebouwen, kasten of magazijnen.

  Druk- en aanraaksensor: Deze sensor detecteert fysieke druk of aanraking en kan worden gebruikt voor interactieve oppervlakken en aanraakdetectie, bijvoorbeeld voor interactieve informatiepunten in winkels en musea.

  Akoestische sensor: Deze sensor meet geluidsniveaus en kan worden gebruikt voor geluidsbewaking en -analyse in omgevingen zoals kantoren, vergaderzalen en productieomgevingen.

  Bezettingssensor: De bezettingssensor detecteert menselijke aanwezigheid en kan worden gebruikt voor beheer van ruimtegebruik en het optimaliseren van werkplekken in kantoren en openbare ruimtes.

  Vibratiesensor:Deze sensor detecteert trillingen en beweging, en kan worden ingezet voor machinemonitoring en -diagnose in industriële omgevingen zoals fabrieken en productielijnen.

 • Dashboard

  Biedt een overzichtelijke en visuele weergave van belangrijke gegevens, informatie en prestaties op één enkele interface. Dit geeft snel inzicht in complexe situaties, trends en analyses zonder diep in de details te hoeven duiken.

  Efficiëntie verbeteren: Dashboards consolideren informatie van verschillende bronnen en tonen deze op één plek. Dit bespaart tijd en moeite bij het handmatig verzamelen en analyseren van gegevens.

  Besluitvorming versnellen: Gebruikers kunnen direct relevante informatie aflezen en inzichten opdoen om snellere en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

  Trends en patronen identificeren: Door data te visualiseren, kunnen gebruikers gemakkelijker trends en patronen herkennen, waardoor ze waardevolle zakelijke inzichten kunnen verkrijgen.

  Real-time monitoring: Dashboards kunnen real-time gegevens weergeven, waardoor gebruikers onmiddellijk op de hoogte zijn van veranderingen en situaties kunnen aanpakken zodra ze zich voordoen.

  Doelgerichte communicatie: Dashboards kunnen worden aangepast aan specifieke doelgroepen, waardoor de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste mensen wordt gepresenteerd.

  Gegevensvisualisatie: Grafieken, diagrammen en visuele elementen maken het eenvoudiger om complexe informatie te begrijpen en te communiceren.

  Monitoring en beheer: Voorbeelden zoals prestaties van systemen, operationele statussen en KPI’s kunnen eenvoudig worden bijgehouden en beheerd.

  Mogelijkheid tot diepgaande analyse: Dashboards kunnen vaak doorklikbare elementen bevatten, zodat gebruikers in meer detail kunnen duiken als dat nodig is.

Krijg inzicht door het dashboard

Waarom Ysmart?

 • Expertise in slimme technologie

  Met Ysmart kiest u voor een partner met veel kennis en ervaring van slimme technologieën, data en automatisering. Onze experts staan klaar om uw visie om te zetten in concrete oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

 • Geïntegreerde benadering

  Wij gaan verder dan standaard installaties. We bieden een naadloze integratie, wat resulteert in een complete oplossing die de omgeving optimaliseert en vereenvoudigt.

 • Maatwerk

  We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw samen om aan specifieke behoeften te voldoen.

 • Toekomstbestendig

  Groei samen met ons mee dankzij schaalbare systemen die klaar zijn voor de toekomstige veranderingen.

 • Ondersteuning van begin tot einde

  Onze betrokkenheid stopt niet bij het implementeren van de oplossing. Ons doel is dat onze smart oplossing optimaal blijft presteren en evolueert met uw behoeften.

Onze partner

We geloven in de kracht van samenwerking en willen onze klanten voortdurend de nieuwste technieken aanbieden. Daarom werken we samen met topfabrikanten.