Skip to main content

Ben je een installateur?

Word partner van Ysmart

Werk samen aan slimme gebouwen

Van inzicht tot actie

Samen op zoek
naar de beste oplossingen

Wij staan voor jou klaar om deze weg samen af te leggen, van advies tot realisatie, van inzicht tot actie. 

Wij snappen dat jij, als installateur, van praktisch alle markten thuis moet zijn. Als er, zoals nu, in rap tempo nieuwe mogelijkheden bijkomen is dat niet altijd te overzien.

Heb je advies nodig over smart oplossingen voor een project en ben je benieuwd of je er alles uithaalt voor de klant? Dan staan we voor jou klaar om te helpen en de oplossing te leveren waar je jouw klant gelukkig mee maakt.

We doen er alles aan om je te ondersteunen, zodat jij je volledig kunt richten op het maken van de meest duurzame installaties.

Onze diensten

Commerciële ondersteuning

Samen kansen pakken door mee te denken en de beste smart oplossing te ontwerpen, realiseren en beheren voor jouw klanten. 

Programmeerexpertise

Van ontwerp tot realisatie, dus niet alleen de keuze van de juiste componenten voor de installatie, maar ook met de programmering. Het zijn namelijk vaak díe instellingen, die echt het verschil maken voor de klant.

Zorgvuldige implementatie

Als projecten groter, diverser en ingewikkelder worden is het soms lastig alles goed op elkaar aan te laten sluiten. We staan voor je klaar om alles in goede banen te leiden en de verschillende systemen te implementeren op locatie.

Zorgeloze nazorg

Na oplevering, en alles werkt naar behoren, kan er wel eens iets gebeuren. Updates van software, nieuwe voorschriften, wensen die wijzigen. Ook dan kan Ysmart jou helpen,

Ysmart academy

Via onze Ysmart Academy delen wij een schat aan kennis over smart oplossingen en hier kun jij je zakelijk ontplooien.

  • ”Samenwerking was uitstekend, ga zo door! Ik ben volledig ontlast en kreeg deskundig advies.” 

    Oscar, Hoppenbrouwers Techniek
  • ”Fijne groep mensen om mee samen te werken. Vooral doorgaan waar jullie mee bezig zijn.”

    Marcel, Bink Techniek

Zo gaan we te werk

Grensverleggend innovatief

Bij Ysmart zijn we als pioniers in de wereld van smart buildings voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden en grenzen die we kunnen verleggen. 

Verbinden met passie

Bij Ysmart zijn we gepassioneerde verbinders. We geloven in de kracht van samenwerking en het creëren van sterke relaties met onze klanten en partners.

Data als kompas

In de wereld van smart buildings draait alles om data. Bij Ysmart gebruiken we data als ons kompas om intelligente beslissingen te nemen en de beste oplossingen te bieden.

Wij werkte eerder samen met

We werken samen met veel verschillende installateurs en eindgebruikers.


Werken met Ysmart?

Neem contact op met jouw aanvraag.