Skip to main content

Smartlog Maasvlakte

De grootste logistieke locatie in Nederland met slimme, duurzame verlichting.

  • Maasvlakte Rotterdam

  • Smart control

Maasvlakte Smartlog Rotterdam 1
210.000 m2
omvang
10
hallen
mei 2022
Gerealiseerd

Centraal lichtmanagement systeem met sensoren

De uitdaging

Smartlog Maasvlakte ligt op het Distripark Maasvlakte West. In de directe omgeving ligt Europa’s grootste containerhub met state-of-the-art deepsea-, barge- en railterminals en containerdepots. Het totale complex beslaat 210.000 m2 verdeeld over 10 warehouses met kantoren.

Slimme sensoren

Ysmart heeft slimme sensoren geleverd zodat de verlichting alleen ingeschakeld is op het moment dat er mensen aan het werk zijn. Nadat er geen werkzaamheden meer plaatsvinden schakelt de verlichting automatisch en stapsgewijs terug.

Makkelijke montage

De sensoren zijn prefab aangeboden zodat tijdens de montage van de lichtlijnen deze direct in de lijnen gemonteerd worden. De projectie van de sensoren op de plattegrond heeft Ysmart ook verzorgd.

Verlichting gemakkelijk aanpasbaar

De eindgebruiker kan met knoppen aan de muur direct de verlichting in de verschillende zones op 100% inschakelen. Hiermee verhoogt het comfort en gemak om de ideale werkomstandigheden te realiseren.

  • Maasvlakte Smartlog Rotterdam Maasvlakte Smartlog Rotterdam
  • Maasvlakte Smartlog Rotterdam Maasvlakte Smartlog Rotterdam
  • Maasvlakte Smartlog Rotterdam Maasvlakte Smartlog Rotterdam
    • „Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.“
      Simon Lane